cara cara nak mengurat laki pergi sex

0 views
|

Satu malam tu aku keluar dengan member aku pergi ke Damansara UP-Town, baisalah awek kan ramai kat sana. Jadi, aku pun ajak la dia pergi makan. Pada sebelah petang aku pura-pura pergi ke-rumah Nordin walau pun aku tahu yang dia tidak balik. Air maninya pun dipancutkan terus mengisi telaga bunting Hayati.

2 thoughts on “cara cara nak mengurat laki pergi sex

  1. Ada yg minat burit dn anal dijilat lepas kena batu tk? Pas kena batu dlm keadaan high,baru mula lidah sy menjelajah dari kpala ke tapak kaki, lh tk sabar dh.

Leave a Reply to hisyam Cancel reply

Your email address will not be published.